Borduren op kleding

Betaalbaar en hoge kwaliteit borduurwerk

Van particulieren tot bedrijven en verenigingen. Of je nu een voetbalclub vertegenwoordigd of je gehele sportschool of paardenstal in stijl wilt onderdompelen; voor betaalbaar borduurwerk weten inmiddels vele klanten Personal & Creative by Marieke in Gouda te vinden.

Een geborduurde handdoek voor feestelijk gebruik of gepersonaliseerde duurzame bedrijfskleding. Veel is mogelijk en advies is altijd op maat aan de hand van de wensen.

Het is mogelijk om zelf de te borduren kleding aan te leveren of het kan (met prijsopgaaf vooraf) voor je worden besteld.
Wil je borduurwerk op een shirt, hoodie of polo laten verzorgen of liever een romper of dekentje geven als kraamcadeau? Laat je wensen gerust horen.

We staan bijna nooit stil

De borduurmachine staat zo'n beetje non-stop te draaien. Bij het plaatsen van een opdracht is het aan te raden een duidelijk logo (minimaal 1500 pixels) aan te leveren. Een logo met bijvoorbeeld kleine of erg smalle lettergedeelten zijn soms niet te borduren omdat de smalte van een logogedeelte dan niet genoeg stiksels kan genereren oftewel dit valt weg in het borduur resultaat. Gelukkig zijn er vaak wel mogelijkheden om letters of gedeeltes in een logo wat te verbreden of op andere manieren aan te passen zodat het alsnog geborduurd kan worden.

Mocht je hier vragen over hebben of direct een opdracht willen plaatsen, ik denk graag met je mee!

Bent u geïnteresseerd in een van mijn diensten?