Borduuratelier

Borduuratelier

Dit is de belangrijkste plek van mijn eenmanszaak. In mijn borduuratelier maak ik namelijk van alles en nog wat voor jou. Of je nou op zoek bent naar een prachtige geborduurde sweater of je bijvoorbeeld petten of andere kleding wilt laten borduren, het gebeurt allemaal in mijn borduuratelier. Hierbij zorg ik er uiteraard altijd voor dat je producten van hoge kwaliteit kunt verwachten. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand om voor jou te borduren in Gouda, zoek dan niet verder. Ik sta altijd voor jou en jouw wensen klaar.

Wat maak ik zoal in mijn borduuratelier?

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken en ik kan het voor jou maken in mijn borduuratelier. Zoals hiervoor al gezegd kun je mij dus bijvoorbeeld inschakelen als je iemand zoekt die kleding kan borduren. Ik maak hierbij gebruik van de nieuwste borduurmachines, dus ondanks het feit dat ik een eenmanszaak ben, kan ik alsnog snel en secuur werken. Daarnaast vind ik het ongelooflijk leuk om allerlei producten voor speciale gebeurtenissen te maken. Zo kun je denken aan bedankjes voor bruiloften, maar ook aan de allerleukste kraamcadeaus die je je maar kunt bedenken. Verder word ik ook niet gelimiteerd wat betreft de kleuren van de producten die ik maak, aangezien ik met maar liefst zes kleuren tegelijk kan borduren. 

Waarom zou je voor mijn borduuratelier kiezen?

Bij mij staan drie kernpunten hoog in het vaandel. Dit zijn persoonlijk contact, kwaliteit en uitstekend advies. Persoonlijk contact is voor mij van groot belang, aangezien ik dan precies kan maken wat jij wil dat ik voor jou maak. Verder kan ik misschien met ideeën komen, waar jij nog helemaal niet aan had gedacht. Zo komen we uiteindelijk op het perfecte product. Daarnaast is kwaliteit natuurlijk erg belangrijk. In mijn borduuratelier maak ik dan ook alleen maar gebruik van de meest hoogwaardige materialen en de beste machines. Op deze manier kan ik de uitstekende kwaliteit van mijn producten waarborgen. Als laatste kun je mij ook altijd benaderen voor advies. Als je met je handen in het haar zit vanwege een bepaald product en wat je daarmee wilt doen, dan kun je altijd even langskomen in mijn borduuratelier. Met mijn advies kun je vervolgens verder.

Interesse in mijn diensten?

Neem dan vooral contact met me op. Ik sta altijd voor jou klaar in mijn borduuratelier in Gouda. Of je nu bedrukte kaarsen zoekt of relatiegeschenken of iets heel anders, bij mij zul je het vinden.

Borduuratelier