Borduurservice

Dat is een woord dat je waarschijnlijk niet dagelijks hoort. Toch bied ik het aan. Bij mij kun je gerust terecht voor een uitstekende borduurservice. Je kunt mij van alles en nog wat laten borduren. Of je nu een snoezige sweater wilt laten borduren voor je kindje, of misschien iets op een kledingstuk wil laten borduren, het kan allemaal. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het laten borduren van een logo op een T-shirt, maar ik ben ook erg vaardig in het borduren van allerlei heel leuke kraamcadeaus. Wat je ook zoekt, met mijn borduurservice zit je vast en zeker goed.

Voorbeelden van mijn werk

Waarom zou je kiezen voor mijn borduurservice?

Hoewel ik een eenmanszaak ben, betekent dit niet dat je altijd maar lang moet wachten op wat je hebt besteld. Het kan zo zijn dat het ietsje langer duurt dan je verwacht, maar dit is zeker niet de bedoeling. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat jij tevreden bent met hetgeen dat je hebt besteld. Dit betekent ook dat het op tijd geleverd wordt. Verder is persoonlijk contact tussen jou en mij zeer belangrijk. Op deze manier kan ik namelijk precies maken wat jij wil en kan er geen sprake zijn van miscommunicatie. Uiteraard zorg ik er ook altijd voor dat je kwaliteit van mij kunt verwachten. Dit zie je zowel terug in het uitstekende resultaat dat ik aflever als je mij benadert voor een borduurservice, als ook in de materiaalkeuze. Ik gebruik namelijk alleen maar duurzame en stevige materialen, zodat jouw bestelling het wel een tijdje volhoudt.

Borduurservice

Wat gebruik ik als je mij inschakelt voor een borduurservice?

Ik mag dan wel een eenmanszaak zijn en alles met de hand borduren in mijn borduuratelier, maar ik maak wel gebruik van de nieuwste technieken. Dit houdt onder andere in dat ik de allernieuwste borduurmachines tot mijn beschikking heb. Zo kan ik eigenlijk elk kledingstuk snel en gericht borduren. Ook alles wat geborduurd kan worden, maar niet per se kleding is, denk bijvoorbeeld aan paardendekens of kussens, kan ik met deze borduurmachine in een handomdraai voor jou borduren. Kortom, voor een borduurservice ben je bij mij eigenlijk altijd aan het juiste adres. Of je nu een klein borduurseltje wil laten maken, of een grote bestelling hebt, bij mij ben je aan het juiste adres voor een borduurservice. Neem vooral contact met me op als je interesse hebt in de diensten die ik aanbied, dan kan ik zo snel mogelijk voor jou aan de slag gaan.